Gjatë ditës së djeshme, Drejtori Ekzekutiv i AMIK, z. Shpresim Vranovci u prit në takim nga Kryeshefja e ARBK – së, znj.Pranvera Prestreshi si dhe dy këshillëtarët e Ministres Hajdari, znj.Arta Kusari dhe z. Kushtrim Daka.

Drejtori Ekzekutiv i AMIK z. Shpresim Vranovci u prit në takim nga Drejtori Menaxhues i FKGK-së, z. Besnik Berisha dhe Projekt Menaxheri z. Kastriot Këpuska.

AMIK, today he held a meeting with Mrs. Venera Hoxha, Senior Investment Officer at Finance in Motion Kosovo, Mr. Arben Morina, Senior Investment Officer at Finance in Motion Kosovo and Mr. Suad Lushtaku consultants at IFC in Kosovo.

Executive Director of AMIK Mr. Shpresim Vranovci was received at the meeting by Mrs. Arita Hasani - Principal Banker at EBRD and Mr. Daors Sahatçiu - Banking Analyst & Actuary at EBRD.

AMIK, së fundi ka zhvilluar takim në Agjencinë për Informim dhe Privatësi (AIP).

The Board of Directors of AMIK held its regular meeting today

AMIK Publications